KREATIVNA RAZBIBRIGA
„Fašnički ulov“

OPĆE ODREDBE

Članak 1.
Kreativnu razbibrigu „Fašnički ulov“ priređuje i organizira Turistička zajednica grada Samobora (u daljnjem tekstu: ORGANIZATOR).

Članak 2.
Kreativna razbibriga se provodi u svrhu promocije događanja Organizatora i web stranice www.fasnik.com.

Članak 3.
Kreativna razbibriga se odvija na internetu na adresi maska.samobor.hr

PRAVO SUDJELOVANJA

Članak 4.
Pravo sudjelovanja u kreativnoj razbibrigi „Fašnički ulov“ imaju sve fizičke osobe iznas 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika ORGANIZATORA.

OPĆA PRAVILA KREATIVNE RAZBIBRIGE

Članak 5.
U periodu vremena trajanja kreativne razbibrige sudionik treba posjetiti stranicu maska.samobor.hr, registrirati se s traženim osobnim podacima, prihvatiti pravila promotivne akcije, te prijaviti svoju fotografiju na kreativnu razbibrigu „Fašnički ulov“. 
Registracijom sudionika, slanjem i prijavom fotografije sudionik daje neograničeno dopuštenje Organizatoru i službenim partnerima da koriste i objavljuju prijavljenu fotografiju sa sudionikom i ostalim osobama na fotografiji na internetu ili u bilo kojem organizatorovom ili javnom mediju.
Registracijom, slanjem i prijavom fotografije sudionik Organizatoru garantira vlastita autorska prava na podatke i prijavljenu fotografiju kao vlastito autorsko i intelektualno djelo. Također, registracijom, slanjem i prijavom sudionik u ime drugih osoba na fotografiji ovlašteno potvrđuje i prihvaća sva prava kreativne razbibrige kao i prava raspolaganja fotografijama i likovima s fotografija za vlastite svrhe Organizatora.
Članak 5.
Kreativna razbibriga „Fašnički ulov“ se održava od 02. 02. 2018. do 13.02.2018. Da bi sudjelovali korisnici moraju svoju fotografiju napraviti u gradu Samoboru, na jednoj od 4 označene lokacije. (označenih natpisom Fašnički ulov). Sve prijavljene slike prije javne objave odobrava ORGANIZATOR, radi provjere ispravnosti definirane ovim pravilnikom.
Nakon što je slika odobrene i pojave se u galerije Kreativne razbibrige, sudionik ju treba podijeliti na neki od svojih društvenih profila (Facebook, Twitter, Google+, Instagram...).
ORGANIZATOR će tijekom Kreativne razbibrige odabrati po 3 najbolje fotografije svakog dana (2.,3.,4., 9., 10. i 11. veljače) te ih objaviti na svojoj Facebook stranici na adresi: www.facebook.com/SamoborskiFasnik/ do 11 sati ujutro sljedeći dan za najbolje od prošlog dana. Vrijeme trajanja glasanja je od 11-24 sata. Nakon isteka predviđenog vremena za glasanje najbolje plasirana slika će biti nagrađena dnevnom nagradom te ista ulazi u završni izbor maske dana 13.2.2018.
Dnevne nagrade su: Poklon paket Coca-cole i biti će dodjeljene Dobitnicima u roku od 15 dana od završetka Kreativne razbibrige, na način da se predaju osobno Dobitniku u prostorijama Turističke zajednice grada Samobora.
Na kraju Kreativne razbibrige posjetioci stranice će glasati na najbolju od 6 dnevnih pobjednika dana 13.02. od 11-24 sati. Za najbolje 3 maske koje će prikupiti najviše „lajkova“ osigurane su sljedeće nagrade :

  1. Putovanje Idea putovanja Rim, Pompeji i Vatikanski muzeji, 4 dana za 2 odrasle osobe
  2. Chromos poklon bon u vrijednosti 2.000 kn + ručak ili večera u restoranu „Samoborska klet“  za 2 osobe u vrijednosti 300 kn
  3. Chromos poklon bon u vrijednosti 1.000 kn

A koje će biti uručene u roku od 15 dana od završetka Kreativne razbibrige, na način da se predaju osobno Dobitniku u prostorijama Turističke zajednice grada Samobora.
Ukoliko se dobitnik ne javi u roku od 15 dana od proglašenje najbolje u TZ grada Samobora, dobivenu nagradu nije više u mogućnosti preuzeti.

Članak 7.
Zabranjeni su bilo kakvi pokušaji lažne registracije, slanja i prijava fotografija na koje registrirani sudionik ne polaže prava. Organizator se ograđuje i ne preuzima odgovornost za povredu autorskih i intelektualnih prava i/ili lika i djela sudionika i/ili drugih osoba na fotografijama.
ORGANIZATOR zadržava pravo da isključi iz kreativne razbibrige (privremeno ili trajno) svakog sudionika koji je prijavljen na neregularan način tj. način suprotan pravilima opisanim u članku 6., 7. i 8. ovih Pravila te sve one sudionike i radove koji svojim ponašanjem i/ili sadržajem potiču diskriminaciju, mržnju, nejednakost i pravo na različitost. Organizator nije dužan sudionicima koji su povrijedili pravila kreativne razbibrige dostaviti pismeno ili usmeno upozorenje ili objašnjenje!

ZAVRŠNE ODREDBE

Članak 8.
Pravila kreativne razbibrige vrijede za sve sudionike koji posjete http://tjeralica.fasnik.com, registriraju se i prijave svoju fotografiju na Fašnički ulov.  

Članak 9.
Sudjelovanjem u kreativnoj razbibrizi svaki sudionik prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Članak 10.
Ukoliko tijekom trajanja kreativne razbibrige netko od sudionika bude smatrao da se nešto nije dogodilo u skladu s odredbama ovih Pravila ili bude smatrao da je na bilo koji način oštećen jer se nisu poštovale odredbe ovih Pravila, dužan je odmah reagirati, odnosno javiti se na mail: tourist@samobor.hr odmah ili najkasnije u roku od 24 sata od eventualnog kršenja ovih Pravila i zatražiti objašnjenje ili intervenciju ORGANIZATORA. U svim takvim eventualnim spornim situacijama odluke ORGANIZATORA su konačne.

Članak 11.
U slučaju spora između ORGANIZATORA i sudionika kreativne razbibrige nadležan je Općinski sud u Samoboru

Zamjenica direkotrice TZ Samobor
Marijana Obad Slamar